Beoordelingen

Lees hier hoe onze bezoekers Camperplaats Leeuwarden ervaren.

Je helpt ons ontzettend door een beoordeling achter te laten op www.campercontact.com.

8.4
Gemiddelde beoordeling op CamperContact

“Een heerlijke rustige camperplaats, stad goed en makkelijk bereikbaar”.

H. Hiemstra, december 2017

“Wij waren hier op 13 en 14 april 2017. Het is een rustige, mooie plek bij een haventje in Zuiderburen te Leeuwarden. Bij aankomst neem je een envelop uit de trust-box en daarin zit een mooie infokaart over Leeuwarden, bus-tijden en een fiets route naar de binnenstad: Margreet:dik voor elkaar.”

A.M.Siegers, 16-4-2017

”Fantastische locatie. Goed beheerd en schoon gehouden. De eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Genoeg ruimte om te parkeren. We zullen hier weer komen als we op dit gebied zijn en deze site aanbevelen. Geweldig werk door de eigenaren en wij wensen jullie alle goeds voor de toekomst”

Angela Beattie, 5-5-2017

Mooie en rustige plaats. Schone toiletten en elektriciteit beschikbaar. Wij komen zeker terug!

Dunbar, 24-09-2017

“We verbleven hier voor twee nachten, alles was perfect en we willen vooral de vriendelijke gastvrijheid en behulpzaamheid van de gastheren vermelden. We hebben genoten van ons verblijf in Frieslân en vooral Leeuwarden heel veel, we zullen zeker terugkomen! Heel erg bedankt!”

Chischtli-Pilot, 5-8-2017

“Het ziet er nog een beetje ‘klinisch’uit, maar dat gaat zeker veranderen. En dan kan het een heel aantrekkelijke Camperplaats(met een hoofdletter) worden. Even de plekken aangeven door eenvoudige belijning. Dat wel. Een kraan voor een keteltje water zou het sanistation compleet maken. Veilig is het in iedere geval.De symbolische sleutel van de stad Leeuwarden is inderdaad uniek. Zit in de enveloppe!”

Harry J (campertoergids), 17-5-2017

“Mooie plek, goede WiFi, stroom inbegrepen. Met de bus zo in de stad Leeuwarden.”

Laene, 15-5-2017

“Goeie camperplek, veilig gevoel , je bent zo in centrum Leeuwarden, kortingssleutel prima idee.”

Piet51, 22-05-2017

“Na kort contact via messenger was de reservering een feit. Het viel mij op hoe snel er op mijn aanvraag gereageerd werd: top. Op de aangegeven dag bleek de camperplaats makkelijk te vinden. Prima bewegwijzering leidde naar een heel rustig plekje aan de rand van Leeuwarden. Zo stil dat het moeilijk te begrijpen was dat het stadscentrum zo dichtbij was.Keurige plekken (niet ruim, maar groot genoeg).”

Pa, 21-7-2017

“Mooie plek, rustig gelegen. Met de bus in 15 min in de binnenstad. Vriendelijke beheerders. Leuk aanbod voor een Praam-tocht naar en door het centrum.”

Statstar, 16-7-2017

“Vanaf 11 juli stonden wij 2 nachten op deze camperplaats en dat is ons uitstekend bevallen. Schoon, overzichtelijk, rustig en de bushalte (naar station Leeuwarden) op 5 min. lopen, ideaal! Uitgebreid informatiepakket voorradig en goed sanistation. Een aanrader dus voor degenen die na de drukte vd stad weer rust zoeken op de camperplaats in een groene omgeving. Aardige eigenaresse!”

H.C. Abrahamsen, 15-7-2017

“Prachtige schone, veilige en rustige plek aan haventje. Wij hebben hier heerlijk gestaan op 29 juni 2017.  Hartelijke ontvangst wanneer u de eigenaar treft. Wil het de camperaars echt naar de zin maken. Net gestart en volop in ontwikkeling. Veel info over Leeuwarden. Culturele hoofdstad 2018! Wij komen zeker terug.”

Utetthus, 1-7-2017

“Wij hebben heerlijk rustig overnacht en genoten van het weer. Wij hebben met elkaar gezwommen voor de camper. Erg mooie camperplaats voor een paar nachten. Ook de sleutel voor kortingen in de stad hebben wij gebruikt, ideaal!”

Lous camperaar, 27-6-2017

“Nette camperplaats bij een veilige en rustige jachthaven. Met alle voorzieningen in de buurt. Vriendelijk ontvangst, mooie omgeving om te wandelen, te fietsen en te suppen!”

Petra de Vries, 24-6-2017

“Een camperplaats met prima voorzieningen. Goede sanizuil met afvoer zwart en grijs water. Inname water voor een euro. 10 Amp stroom en perfecte wifi bij de prijs inbegrepen. Leeuwarden is een leuke stad en we laten hier de camper met een gerust hart achter. In de directe omgeving kun je bootjes huren, waar op verzoek de beheerders bij bemiddelen. We komen zeker terug.”

Camperpunt, 27-5-2017