Beoordelingen

Lees hier hoe onze bezoekers Camperplaats Leeuwarden ervaren.

Je helpt ons ontzettend door een beoordeling achter te laten op www.campercontact.com.

8.5
Gemiddelde beoordeling op CamperContact

“Een heerlijke rustige camperplaats, stad goed en makkelijk bereikbaar”.

H. Hiemstra, 02-12-2017

“Wij zijn voor de tweede keer geweest. En het ziet er allemaal erg verzorgd uit. Mooie jachthaven en camperplaats met de juiste voorzieningen. Je bent zo in het centrum met de fiets, boot of bus. Leeuwarden is ook zeker een aanrader om te bezoeken ook omdat Leeuwarden dit jaar Culturele Hoofdstad 2018 is”

H. Jans, 7-03-2018
“Stellplatz direkt an einem yachthafen, Strom, VE,EN, WC da (Dusche wäre topp), kosten 10€ wohnmobil inclusive. 2 Personen, 5€ Strom (von April – Oktober 2,50€), Kurtaxe 1€/Person, wlan inclusive. CheckIn per Befüllung eines Briefumschlags, der in den Kasten gesteckt wird.  Bevor man den Umschlag mit Geld befülllt und einwirft, sollte man die gratistickets für Bus und Bahn entnehmen. Tolle Beschreibung dabei, wo der Bus abfährt, welche Linie in die Stadt fährt, wie die Karte im Bus zu verwenden ist und und und. Perfekt gemacht! Und wen man im Sommer hier ist, kann man dem Treiben im Hafen und den Grachten zuschauen”.
Kerstin und Günter aus Bremen, 4-4-2018

Toller ordentlicher und ruhiger Ganzjahres-Stellplatz mit guter V+E-Station. Prima Aufteilung der Stellflächen. Viele Infos über Leeuwarden usw. am Info-Container. Supermarkt Jumbo ca. 10 Gehminuten entfernt. Leeuwarden-Zentrum ca. 3 km entfernt. Kommen gerne bald wieder….

Kerli, 23-4-2018

Een uitstekende camperplaats met prima voorzieningen en ideaal gelegen om de stad Leeuwarden te bezoeken. Met de fiets prima bereikbaar op 5 km afstand. De eigenaren hebben goede deals afgesloten met de middenstand die middels de speciale sleutelkaart voor korting zorgen. Een aanbeveling is een praamvaart in de stad en een bezoek aan de Blokhuispoort met zijn restaurants, ook een bezoek aan het Gruttersmuseum en het Boomsma Beerenburger museum is de moeite waard. Kortom een prima plaats en vriendelijke beheerders die een luisterend oor hebben.

R. Touwen, 15-5-2018

“Wij hebben met de camper een tussenstop gemaakt bij Camperplaats Leeuwarden. We bevelen deze plaats aan voor mensen die net als wij op weg zijn naar Terschelling. Vanuit hier sta je in iets meer dan een half uur op de haven van Harlingen. Handig als je de vroege boot moet halen en uitgerust aan de overtocht kunt beginnen . Prima stroomaansluiting en toiletten binnen loopafstand bij de receptie van de jachthaven”.

Bart Senior, 21-07-2018

Absolut klasse Platz, haben uns im Juni spontan für Leeuwarden entschieden und über Google den Platz gefunden, aus der geplanten 1 Nacht wurden 2. Sehr nette Betreiber, trotz fehlender Dusche können wir Flensburger den Platz nur empfehlen. Wir kommen definitiv wieder.

Stefan Brasse, 14-06-2018

“24 september hier gestaan, heel goed verzorgd met grote plaatsen en lekker rustig”.

Buschgens, 27-09-2018

“Wij waren hier op 13 en 14 april 2017. Het is een rustige, mooie plek bij een haventje in Zuiderburen te Leeuwarden. Bij aankomst neem je een envelop uit de trust-box en daarin zit een mooie infokaart over Leeuwarden, bus-tijden en een fiets route naar de binnenstad: Margreet:dik voor elkaar.”

A.M.Siegers, 16-4-2017

”Fantastische locatie. Goed beheerd en schoon gehouden. De eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Genoeg ruimte om te parkeren. We zullen hier weer komen als we op dit gebied zijn en deze site aanbevelen. Geweldig werk door de eigenaren en wij wensen jullie alle goeds voor de toekomst”

Angela Beattie, 5-5-2017

Mooie en rustige plaats. Schone toiletten en elektriciteit beschikbaar. Wij komen zeker terug!

Dunbar, 24-09-2017

“We verbleven hier voor twee nachten, alles was perfect en we willen vooral de vriendelijke gastvrijheid en behulpzaamheid van de gastheren vermelden. We hebben genoten van ons verblijf in Frieslân en vooral Leeuwarden heel veel, we zullen zeker terugkomen! Heel erg bedankt!”

Chischtli-Pilot, 5-8-2017

“Het ziet er nog een beetje ‘klinisch’uit, maar dat gaat zeker veranderen. En dan kan het een heel aantrekkelijke Camperplaats(met een hoofdletter) worden. Even de plekken aangeven door eenvoudige belijning. Dat wel. Een kraan voor een keteltje water zou het sanistation compleet maken. Veilig is het in iedere geval.De symbolische sleutel van de stad Leeuwarden is inderdaad uniek. Zit in de enveloppe!”

Harry J (campertoergids), 17-5-2017

“Mooie plek, goede WiFi, stroom inbegrepen. Met de bus zo in de stad Leeuwarden.”

Laene, 15-5-2017

“Goeie camperplek, veilig gevoel , je bent zo in centrum Leeuwarden, kortingssleutel prima idee.”

Piet51, 22-05-2017

“Na kort contact via messenger was de reservering een feit. Het viel mij op hoe snel er op mijn aanvraag gereageerd werd: top. Op de aangegeven dag bleek de camperplaats makkelijk te vinden. Prima bewegwijzering leidde naar een heel rustig plekje aan de rand van Leeuwarden. Zo stil dat het moeilijk te begrijpen was dat het stadscentrum zo dichtbij was.Keurige plekken (niet ruim, maar groot genoeg).”

Pa, 21-7-2017

“Mooie plek, rustig gelegen. Met de bus in 15 min in de binnenstad. Vriendelijke beheerders. Leuk aanbod voor een Praam-tocht naar en door het centrum.”

Statstar, 16-7-2017

“Vanaf 11 juli stonden wij 2 nachten op deze camperplaats en dat is ons uitstekend bevallen. Schoon, overzichtelijk, rustig en de bushalte (naar station Leeuwarden) op 5 min. lopen, ideaal! Uitgebreid informatiepakket voorradig en goed sanistation. Een aanrader dus voor degenen die na de drukte vd stad weer rust zoeken op de camperplaats in een groene omgeving. Aardige eigenaresse!”

H.C. Abrahamsen, 15-7-2017

“Prachtige schone, veilige en rustige plek aan haventje. Wij hebben hier heerlijk gestaan op 29 juni 2017.  Hartelijke ontvangst wanneer u de eigenaar treft. Wil het de camperaars echt naar de zin maken. Net gestart en volop in ontwikkeling. Veel info over Leeuwarden. Culturele hoofdstad 2018! Wij komen zeker terug.”

Utetthus, 1-7-2017

“Wij hebben heerlijk rustig overnacht en genoten van het weer. Wij hebben met elkaar gezwommen voor de camper. Erg mooie camperplaats voor een paar nachten. Ook de sleutel voor kortingen in de stad hebben wij gebruikt, ideaal!”

Lous camperaar, 27-6-2017

“Nette camperplaats bij een veilige en rustige jachthaven. Met alle voorzieningen in de buurt. Vriendelijk ontvangst, mooie omgeving om te wandelen, te fietsen en te suppen!”

Petra de Vries, 24-6-2017

“Een camperplaats met prima voorzieningen. Goede sanizuil met afvoer zwart en grijs water. Inname water voor een euro. 10 Amp stroom en perfecte wifi bij de prijs inbegrepen. Leeuwarden is een leuke stad en we laten hier de camper met een gerust hart achter. In de directe omgeving kun je bootjes huren, waar op verzoek de beheerders bij bemiddelen. We komen zeker terug.”

Camperpunt, 27-5-2017
Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Klik op 'Ik ga akkoord' om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Lees meer over cookies